Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

9 листів лазаньї
1 ст. л. соняшникової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
700 г кабачків (близько 6)
2 зубчики часнику
250 г рікотти
50 г чеддера
350 г томатного соусу для макаронів

Популярні новини зараз

Наталя Могилевська розповіла про "плагіат" Тіни Кароль: "Маю таку ще з 1998 року"

Призов в українську армію, 1 жовтня: історія майбутнього батька, який ховався від військкомату 3 роки

Сина легенди "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової не захотіли лікувати без грошей: швидка їхала півтори години

Погода 20 вересня закине українців до зимових холодів: діставайте шапки, сонце не повернеться

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 ° градусів. Доводимо каструлю з водою для кипіння, потім варимо листи лазаньї протягом приблизно 5 хвилин, поки не розм'якшаться. Промиваємо в холодній воді.

2. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, а потім обсмажуємо цибулю. Через 3 хвилини додаємо кабачки і часник і продовжуємо смажити, поки кабачок не пом'якшиться і не стане яскраво-зеленим. Перемішуємо в 2/3 як рікотти, так і чеддера. Нагріваємо томатний соус в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин до високої температури.

3. У великій формі для випічки викладаємо лазанью, починаючи з половини суміші кабачків, потім з макаронами, потім з томатним соусом. Повторюємо, посипаючи зверху чеддером. Випікаємо на верхній полиці близько 10 хвилин, поки макарони не стануть м'якими, а сир золотим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених груш з амаретто.