Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

Для начинки:
50 г розм'якшеного масла
50 г коричневого цукру
7 ананасових кілець в сиропі
7 вишень у глазуре 
Для основи:
100 г розм'якшеного масла
100 г золотого цукру
100 г самоподнимающейся борошна
1 ч. л. розпушувача
1 ч. л. екстракту ванілі
2 яйця

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.

2. Для начинки, подрібнюємо 50 г розм'якшеного масла і 50 г легкого м'якого коричневого цукру разом до вершків. Розносимо з підстави круглої форми для випічки. Кладемо 7 ананасових кілець зверху (залишаючи сироп пізніше), потім поміщаємо 7 глазурных вишнею центри кілець.

3. Поміщаємо 100 г розм'якшеного масла, 100 г золотого цукру-лікеру, 100-г борошна, 1 ч. л. порошок для випічки, 1 ч. л. екстракту ванілі і 2 яйця в миску разом з 2 ст. л. запасного ананасового сиропу. Використовуючи електричний віночок, подрібнюємо до м'якої консистенції.

4. Ложкою викладаємо в форму поверх ананаса і згладжуємо його, щоб він був рівним. Випікаємо 35 хвилин. Залишаємо на 5 хвилин, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжніших ванільних кексиків.