Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 9

Інгредієнти:

500 г білого або грубозернистого хліба
500 г змішаних сухофруктів
85 г змішаної цедри
1 ½ ст. л. змішаної прянощі
600 мл молока
2 великих яйця
140 г свіжого цукру мусковадо
1 лимон (необов'язково)
100 г вершкового масла, розплавленого
2 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Приготування:

1. Подрібнюємо хліб у велику миску і додаємо фрукти, шкірку і прянощі. Додаємо молоко, потім перемішуємо, щоб все добре змішати і повністю розбити хліб. Додаємо яйця, мусковадо і лимонну цедру. Добре перемішуємо, потім відкладаємо на 15 хвилин, щоб вбратися.

2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом форму для випічки. Перемішуємо розтоплене масло в суміш пудингу, викладаємо в олово, потім додаємо цукор. Випікаємо протягом 1½ години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового супу зі спагеті.