Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г макаронних виробів
4 ст. л. оливкової олії
4 анчоуса в маслі, осушених
1 червоний чилі, тонко нарізаний
сік 1 лимона
½ чайної ложки свіжого тертого мускатного горіха
250 г маскарпоне
250 г капусти
25 г грана падано, дрібно терта

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Приготування:

1. Використовуючи саму велику каструлю, варимо макарони в солоній воді, слідуючи інструкціям на упаковці і встановлюючи таймер. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, додаємо анчоуси і чилі і злегка обсмажуємо на пару хвилин, помішуючи знову і знову, поки анчоуси повністю не розчиниться у маслі. Перемішуємо з лимонною цедрою і мускатним горіхом. Перемішуємо в маскарпоне і половині лимонного соку, потім видаляємо з вогню.

2. Коли у макаронів залишилося 4 хвилини, додаємо капусту на каструлю з макаронами, за кілька хвилин. Кип'ятимо тільки до тих пір, поки капуста не стане яскравою і ніжною, а паста аль-денте. Зарезервуйте 200 мл макаронної варильної води, потім виливаємо. Додаємо сир, тертий сир і 100 мл макаронної води, потім змішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карамельної свинини.