Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 хвилини

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г свіжої полуниці
25 г лимонного цукру
140 г міні-зефіру
200 мл вершків

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо всі інгредієнти, крім 2 полуниць, в каструлю разом з 100 мл води і цукру. На середньому вогні варимо полуницю до тих пір, поки вона не стане м'якою, близько 3 хвилин. Знімаємо з вогню і подрібнюємо ягоди, використовуючи вилку, поки вона не стане цілісною. Додаємо зефіри, потім помішуємо їх в гарячій полуниці, поки вони не розчинилися. Залишаємо охолонути.

2. Збиваємо вершки. Додаємо вершки в охолоджену полуничну суміш, потім ложкою кладемо в одну миску або окремі каструлі і охолоджуємо приблизно на 2 години або до готовності. Вирізаємо зарезервовану полуницю навпіл і використовуємо для прикраси.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пряників.