Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
0,3 склянки оливкової олії
Аліна Гросу проміняла Романа Полянського на 71-річного Михайла Поплавського: "Я в шоці"
Мама Дана Балана зізналася, що поборола підлу хворобу: "Після двох важких місяців"
Дівчинка народила в 11 років від великого кохання: як склалася доля наймолодшої мами і трьох малюків
Злодії обчистили квартиру киянки, поки вона була на кухні - "Ви нас топите!"
2 апельсина
2 склянки борошна
1,5 ч. л. розпушувача
щіпка солі
2 ч. л. соди
1,5 склянки цукру
4 яйця
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для випічки.
2. Розрізаємо апельсини на невеликі шматочки. У блендері дуже дрібно подрібнюємо, додаємо оливкову олію і знову збиваємо.
3. У мисці змішуємо борошно, розпушувач, соду і сіль. В іншій мисці збиваємо яйця і поступово додаємо цукор. Потім частинами додаємо апельсинову масу і борошно.
4. Випікаємо в духовці протягом 50-60 хвилин до готовності. Прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паштету з курячої печінки.