Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

2 кабачка

4 помідора

2 цибулини

4 ст. л. оливкової олії

3 зубчики часнику

свіжий чебрець за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кружочками баклажани, цукіні, помідори і цибулю.

2. Викладаємо в форму чергуючи один з одним.

3. Далі поливаємо овочі оливковою олією. Часник подрібнюємо і посипаємо зверху. Приправляємо страву за смаком.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 1 годину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного крем-супу з тостами.