Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г гречаної крупи

Популярні новини зараз

Зірка Кварталу 95 Кравець благає українців про допомогу, часу немає: "Трапилася біда"

Українцям дозволять виходити на пенсію в 50: прийнято довгоочікувану постанову

У мережі з'явилися фото колишнього Насті Каменських: з дуже багатої родини і молодший за Потапа

Кремль зробив термінову заяву, українці ошелешені: "Готові обміняти Донбас на..."

Показати ще

400 г білих грибів

100 г вершкового масла

100 г сиру пармезану

1 головка цибулі

100 мл рослинного масла

сіль за смаком

Приготування:

1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо гриби і смажимо, помішуючи, поки більша частина соку не випарується.

2. У каструлі з маслом обсмажуємо гречану крупу 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі додаємо цибулю і гриби і тушкуємо протягом 3 хвилин. Потім заливаємо крупу водою, щоб вона покрила вміст, солимо і доводимо до кипіння. 

3. Ставимо кастрюлю в духовку на 200 градусів і випікаємо 30 хвилин.

4. Далі додаємо в каструлю масло, пармезан, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грінок з соусом песто.