Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 банка тунця

150 г сиру

2 огірка

4 яйця

майонез за смаком

1 морква

Приготування:

1. Для початку варимо яйця і моркву. Сир натираємо на крупній тертці.

2. В блюдо для салату викладаємо натерті яєчні білки. Трохи змащуємо майонезом.

3. Далі кладемо шар тунця. На нього кладемо натертий на тертці огірок. Знову змащуємо краплею майонезу.

4. Наверх кладемо моркву і тертий сир. Зверху змащуємо майонезом.

5. Останнім шаром викладаємо подрібнені яєчні жовтки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу з брокколі.