Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

1 кг фаршу

1 ч. л. сушеного орегано

4 ст. л. паніровачних сухарів

2 зубчики часнику

50 г тертого сиру

сіль і перець за смаком

24 шт міні моцарели

5 ст. л. борошна

1 цибулина

½ ч. л. сушеного базиліка

400 г помідорів у власному соку

цукор за смаком

Приготування:

1. Кладемо в миску фарш. Ділимо його на 24 частини. Кожну формуємо коржик, а в центр кладемо кульку моцарелли. Потім робимо круглі фрикадельки.

2. Обвалюємо всі фрикадельки в борошні.

3. На сковороді обсмажуємо фрикадельки з усіх боків. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо фрикадельки протягом 25 хвилин.

4. Для соусу обсмажуємо в сковороді цибулю і часник 5 хвилин. Додаємо часник і орегано, смажимо ще одну хвилину. Після додаємо розім'яті томати разом з соком , доводимо до кипіння й тушкуємо 10 хвилин. Приправляємо за смаком.

5. Подаємо фрикадельки з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт угорського яблучного пирога.