Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

1 ч. л. соди

2 ст. л. лимонного соку

90 г цукру

½ ч. л. ванільного цукру

¼ ч. л. кориці

0,125 ч. л. меленого імбиру

1 ст. л. рослинного масла

½ склянки води

200 г замороженої вишні

Приготування:

1. Для початку змішуємо борошно, соду, цукор, ванільний цукор, корицю та імбир.

2. Додаємо масло і начинку (вишню розморожувати не треба), лимонний сік, і в самому кінці вливаємо воду.

3. Ретельно все перемішуємо і залишаємо приблизно на 10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.