Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

350 г цвітної капусти

Популярні новини зараз

Дружина Віктора Павлика показала, в чому плюси чоловіка 50+: оце так сосиска!

Комунальні тарифи та ціни весни: що подорожчає вже з 1 березня

Молодий хлопець покинув дівчину з дітьми заради спокусливої тещі: "Кохання не обирає"

45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"

Показати ще

35 г зеленого лука

2 морквини

4 ст. л. вершкового масла

1 л курячого бульйону

сіль і перець за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.

2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.

3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.

4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.