Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
350 г цвітної капусти
Дружина Віктора Павлика показала, в чому плюси чоловіка 50+: оце так сосиска!
Комунальні тарифи та ціни весни: що подорожчає вже з 1 березня
Молодий хлопець покинув дівчину з дітьми заради спокусливої тещі: "Кохання не обирає"
45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"
35 г зеленого лука
2 морквини
4 ст. л. вершкового масла
1 л курячого бульйону
сіль і перець за смаком
200 мл вершків
Приготування:
1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.
2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.
3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.
4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.