Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

240 г печива ювілейного

Популярні новини зараз

Газ, дрова чи пелети: як українцям дешевше зігрітися взимку

Жанну Фріске добила не тяжка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "Блестящих"

Українську пенсію запропонували підняти в 20 разів і прирівняти до зарплати, вище за польську

Віктор Павлік показав, як молода дружина заковтує сосиску: "Смакота"

Показати ще

100 г вершкового масла

200 г цукру

400 г м'якого сиру

500 мл вершків 10%

2 ст. л. вершків 40%

2 ч. л. ваніліну

20 г желатину

1 шт. желе для торту

1 стакан апельсинового соку

Приготвление:

1. Печиво подрібнюємо в крихту і збиваємо в однорідну масу з растопленым маслом. Викладаємо у форму, вирівнюємо верхній шар і ставимо в холодильник.

2. Тим часом поміщаємо в одну миску 2 упаковки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збиваємо міксером або в блендері.

3. Желатин розвести в склянці за інструкцією і додаємо в сирну масу. Збиваємо ще раз.

4. Дістаємо корж з холодильника і зверху виливаємо сирну масу. Ставимо в холодильник поки вона трохи не загусне.

5. Заливаємо торт желе, за бажанням прикрашаємо фруктами. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з шинкою, сиром і овочами.