Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 4 картоплі
  • ½ капусти
  • 3 зубчики часнику
  • 1,5 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 1 пучок зелені
  • сіль і перець за смаком
  • 1 морквина
  • мелений червоний перець за смаком
  • ½ ст. л. цукру
  • 1 головка цибулі
  • 2 помідора
  • 4 ст. л. томатної пасти

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Приготування:

  1. Цього разу ми покажемо вам як правильно і смачно приготувати рецепт тушкованої картоплі з капустою. Тушковану капусту знають і люблять усі, гасити її дуже просто і швидко. Ми покажемо вам покроковий варіант з картоплею і без м'яса. Хоча за бажанням можна тушкувати і з ним. Для нашого рецепта підійде молода і звичайна капуста. Це не має значення. Доповнити таку страву можна сметаною, чорносливом, морквою, часником, помідорами або грибами. Використовуйте інгредієнти які подобаються. Тушкувати і смажити можна в сковороді або в казані. Такі рецепти з картоплею чудово доповнять будь-який стіл.
  2. Картоплю нарізаємо кубиками. Далі кидаємо на сковороду з невеликою кількістю розігрітого соняшникової олії, трохи солимо і перчимо. Обсмажуємо до рум'яності. Викладаємо на тарілку.
  3. У ту ж сковороду кладемо нарізану цибулю, коли він стане прозорим додаємо цукор, а через 2 хвилини морквину. Туди ж кладемо томатну пасту і нарізані помідори без шкіри. Обсмажуємо все разом.
  4. Нарізаємо капусту і додаємо на сковороду, перемішуємо. Коли капуста сяде в сковороді, додаємо картоплю, накриваємо кришкою і робимо великий вогонь. Постійно помішуємо.
  5. Коли капуста готова, солимо, перчимо. Гарненько перемішуємо і додаємо подрібнений часник і зелень. Готуємо ще 3-5 хвилин, потім знімаємо і додаємо вершкове масло, накриваємо і оставяем на 5-10 хвилин під кришкою. Подавати страву можна в томатному соусі. Пісний рецепт капусти готовий. Тушкована картопля має чудовий смак.