Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г змішаного фаршу

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

1 банка консервованих помідорів

базилік за смаком

орегано за смаком

сіль за смаком

сир за смаком

50 мл білого вина

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Викладаємо фарш на сковороду, підсмажуємо на середньому вогні, постійно помішуючи.

2. Вливаємо вино і додаємо томати. Перемішуємо.

3. Далі додаємо приправи, перемішуємо і недовго тушкуємо.

4. Висипаємо до пасти і посипаємо тертим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.