Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

250 г вершкового масла

1 яйце

¼ ч. л. солі

¾ склянки води

¼ лимона

1 кг яблук

1,5 склянки цукру

Приготування:

1. Готуємо листкове тісто.

2. Готове тісто розкачуємо товщиною 1,5 см. Розрізаємо на смужки шириною 7-8 см, кладемо на лист, злегка змочений водою, змащуємо смужки збитим яйцем, зверху прикрашаємо малюнком за допомогою виделки або кінцем ножа. Ставимо в духовку на 20-25 хвилин. Окремо готуємо яблучну начинку.

3. Смужки слойки кладемо на дошку, поділяємо вздовж по товщині на 2 шари. На шар з нижньою скоринкою кладемо яблучну начинку, а зверху кладемо шар з верхньою скоринкою. Далі розрізаємо на окремі тістечка, посипаємо цукровою пудрою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.