Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г моркви

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

¼ склянки молока

2,5 ст. л. манної крупи

3 ст. л. вершкового масла

2 яйця

Приготування:

1. Очищену, вимиту і натерту на тертці моркву кладемо в каструлю. Додаємо гаряче молоко, чайну ложку вершкового масла, трохи цукру і тушкуємо на слабкому вогні до м'якості.

2. Потім додаємо, помішуючи, манну крупу і варимо до загустіння. Готову кашу трохи охолоджуємо, додаємо сирі яйця і сіль.

3. Далі гарненько розмішуємо і в гарячому вигляді ліпимо котлети. Занурюємо їх у сухарі і обсмажуємо на олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного печива.