Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

400 г яловичини

1 солодкий перець

300 г шинки

3 яйця

100 мл соєвого соусу

¼ ч. л. меленого червоного перцю

2 головки цибулі

2 огірка

Приготування:

1. Рис промиваємо теплою водою. Висипаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, щоб він був повністю покритий і залишаємо на 1,5 години. Зливаємо воду. Заливаємо 2 склянками свіжої води, ставимо на сильний вогонь, доводимо до кипіння. Трохи солимо, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо близько 15 хвилин.

2. Яйця розбиваємо в миску, додаємо 2 ст. л. соєвого соусу. Збиваємо до однорідності.

3. Розігріваємо сковороду. Вливаємо в неї спочатку 1 ч. л. рослинного масла, прогріваємо, а потім - 0,5 яєчної суміші. Через хвилину перевертаємо млинчик на іншу сторону і смажимо ще 1 хвилину. Перекладаємо на тарілку.

4. Таким чином готуємо тонкі млинчики. Даємо їм охолонути, після чого нарізаємо довгою смужкою.

5. Лук очищаємо, тонко нарізаємо півкільцями. Перець миємо, розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину, м'якоть нарізаємо тонкими довгими шматочками. У двох сковородах розігріваємо по столовій ложці рослинного масла. На одній обсмажуємо цибулю з солодким перцем, на іншій - яловичину.

6. Огірок і шинку нарізаємо соломкою. Викладаємо рис обсмажені цибулю, перець і яловичину. Додаємо шинку і смужки омлету, перемішуємо. Вливаємо соєвий соус, приправляємо гострим перцем. При необхідності додаємо сіль.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з яблуками і цибулею.