Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

1 ст. л. борошна

2 ст. л. томатного пюре

2 ст. л. сметани

2 ст. л. рослинного масла

300 г м'яса

800 г капусти

½ склянки перлової крупи

Приготування:

1. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку, варимо крупу, охолоджуємо і змішуємо з подрібненим м'ясом. Додаємо злегка підсмажену цибулю, а також сіль і перець.

2. Цілі листя капусти варимо в киплячій воді 5-7 хвилин, виймаємо з окропу, охолоджуємо, розкладаємо на столі, відбиваємо акуратно стебла до толшины листа, кладемо фарш, загортаємо у вигляді ковбасок. Обсмажуємо на сковороді і складаємо в каструлю. 

3. Після цього вливаємо на сковороду сметану, томатне пюре, склянку води, додаємо борошно, кип'ятимо. Солимо і заливаємо голубці. Тушкуємо їх на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.

4. Подаємо голубці в соусі, за бажанням прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних паличок в паніровці.