Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не вимагається 
Порції: 1-2

Інгредієнти:

Вівсяні пластівці - 100 г 

Курага - 25 г

Чорнослив - 25 г

Гарбузове насіння - 1 ст. л.

Насіння з соняшника - 1 ст. л.

Свіжі ягоди, молоко, йогурт або фруктовий сік 

Приготування: 

1. Змішуємо вівсяні пластівці, курагу, чорнослив, насіння гарбуза насіння соняшнику разом, перемішуємо і ложкою висипаємо в миску.

2. Для подачі, додаємо кілька свіжих ягід і фруктів.

3. Заливаємо мюслі молоком, йогуртом або фруктовим соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт плову по-японськи.