Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г сьомги

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

500 г картоплі

300 г помідорів

200 г цибулі-порею

500 мл вершків

150 г моркви

сіль і перець за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо кільцями цибулю, моркву натираємо на тертці. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Сьомгу нарізаємо кубиками.

2. Помідори очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками.

3. У каструлі на олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо помідори, злегка обсмажуємо. Потім наливаємо 1 л води і доводимо до кипіння.

4. Коли вода закипить, додаємо картоплю, солимо і варимо 5-7 хвилин. Потім додаємо сьомгу, а за нею вершки. Варимо до готовності картоплі (3-5 хвилин).

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового печива.