Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тіляпії

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинної олії

Приготування:

1. Натираємо картоплю на крупній тертці.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.

5. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.