Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г філе

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

50 г білого хліба

100 мл молока

40 г вершкового масла

1 яйце

4 ст. л. панірувальних сухарів

40 мл рослинного масла

¼ ч. л. меленого чорного перцю

½ ч. л. солі

Приготування:

1. Нарізаємо філе невеликими шматками. Замочуємо хліб у молоці.

2. Подрібнюємо курку в блендері або м'ясорубці разом з хлібом. Додаємо сіль і перець, перемішуємо до однорідності.

3. Фарш ділимо на котлетки, в центр кладемо шматочок вершкового масла. Щільно закриваємо його всередині.

4. Кожну котлету занурюємо в сухарі, потім в яйце, і знову в сухарі. Смажимо на помірно розігрітій сковороді з кожного боку до золотистого кольору.

5. Подаємо зі свіжими овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.