Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. меду

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

1 банка сметани

1 ч. л. соди

1 склянка цукру

2 яйця

2 склянки борошна

5 яблук

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо кубиками яблука. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, соду, погашену оцтом, корицю або мед. Всипаємо борошно, все добре збиваємо. Додаємо яблука і перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг до готовності. Посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії по-селянськи.