Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порції: 4

Інгредієнти:

70 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

1 ст. л. борошна

¾ л червоного сухого вина

1,5 кг яловичої вирізки

4 зубчики часнику

500 мл яловичого бульйону

суміш французьких трав за смаком

1 ст. л. коньяку

150 г копченого бекону

200 г цибулі-шалот

сіль за смаком

300 г свіжих грибів

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розігріваємо 50 г вершкового масла й обсмажуємо крупно нарізане м'ясо. Припудрюємо борошном і добре перемішуючи обсмажуємо. Заливаємо вином і даємо йому закипіти.

3. Додаємо бульйон і букет спецій.

4. Накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 2 години.

5. Кубики бекону підсмажуємо з цибулею і грибами та за 10 хвилин до закінчення приготування додаємо до м'яса.

6. Перед подачею додаємо бренді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних котлет.