Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

75 г вершкового масла

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1 ч. л. солі

120 г печива

375 г сиру

375 г вершкового сиру

1 ч. л. ванільного екстракту

5 яєць

210 г сметани

65 г кукурудзяного борошна

160 г цукру

Приготування:

1. У сотейнику розтоплюємо 65 г вершкового масла, не доводячи до кипіння. У блендері печиво подрібнюємо в крихту. Змішуємо печиво, масло і сіль в однорідну коричневу масу.

2. Змащуємо форму маслом і викладаємо на неї тісто рівним шаром. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

3. Відокремлюємо жовтки від білків. Змішуємо сир, сир, жовтки, ваніль, сметану, просіяне борошно.

4. Окремо збиваємо білки з цукром і збиваємо до густоти.

5. Додаємо третину білків з цукром, акуратно вмішуємо, потім додаємо решту і ретельно перемішуємо.

6. Виливаємо суміш на тісто. Ставимо в духовку на 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з сиру і мигдалю.