Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 лимон

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

500 г яловичого філе

150 г рису басматі

1 пучок петрушки

7 корнішонів

250 г свіжих печериць

1 зубчик часнику

1 червоний лук

1 ст. л. паприки

1 ст. л. вершкового масла

бренді за смаком

150 г сметани

2 ст. л. оливокового масла

морська сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У киплячу воду кладемо рис з цедрою лимона. Готуємо по інструкції на упаковці.

2. Подрібнюємо петрушку і нарізаємо гриби на четвертинки. Подрібнюємо корнішони.

3. Ставимо сковороду на середній вогонь. Дрібно нарізаємо часник і цибулю. Нагріваємо на сковороді оливкове масло і смажимо цибулю з часником до м'якості. Знімаємо з вогню.

4. Нарізаємо м'ясо на тонкі довгі шматочки. Перемішуємо м'ясо з сіллю, перцем і паприкою. Відкладаємо в сторону на декілька хвилин.

5. Розігріваємо ложку оливокового масла на чистій сковороді. Обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки. Додаємо гриби і половину петрушки, смажимо ще 2 хвилини. Додаємо цибулю і часник.

6. Додаємо половини сметану і корнішони і готуємо ще 1 хвилину.

7. Знімаємо сковороду з вогню, заливаємо сік лимона і залишок сметани. Добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.