Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г сиру сулугуні

Популярні новини зараз

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зламали українцям мозок дивним кадром: оптична ілюзія?

Полякова, Осадча, Цибульська чекають на появу цієї крихітки: хто батько

Рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за нього боротися"

Щасливий татусь показав, як потрібно зустрічати дружину з пологового: червона доріжка, оркестр і кортеж зі свинкою Пеппою

Показати ще

2 яйця

200 г сиру едам

2 яєчних білка

100 мл вершків

200 г сметани

3 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

20 г рубаної петрушки

2 зубчики часнику

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Весь сир натираємо на тертці.

3. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками, борошном. Додаємо до отриманої суміші сир, посічену зелень, спеції, сіль і перець за смаком, зубчик давленого часнику і перемішуємо.

4. Гарненько збиваємо білки в піну і акуратно вводимо в тісто.

5. Форми вистилаємо папером для випічки і виливаємо туди готове тісто. Випікаємо пиріг при заданій температурі 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби.