Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1,299 склянки вершків

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

140 г темного шоколаду

60 г м'ятної карамелі

½ ч. л. экстакта м'яти

Приготування:

1. Нагріваємо 0,3 склянки вершків в каструлі, потім додаємо подрібнений шоколад і дрібку солі і перемішуємо до однорідної маси. Перекладаємо в миску і залишаємо охолонути при кімнатній температурі на 30 хвилин.

2. Далі збиваємо вершки з м'ятним екстрактом у велику піну. Додаємо охолоджену шоколадну суміш і збиваємо до однорідної маси. Вмішуємо половину подрібненої карамелі і розкладаємо по 4 келихах. Посипаємо зверху подрібненою карамеллю і залишаємо в холодильнику на 1 годину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанов, смажених з часником і зеленню.