Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г картоплі

3 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. борошна

1 ст. л. суміші пряних трав

1 пучок розмарину

Приготування:

1. Картопля добре промиваємо, видаляємо всі пошкодження. Потім розрізаємо кожну картоплину на 6-8 частин.

2. Нарізану картоплю кладемо в миску, додаємо спеції і 2 ст. л. оливкової олії. Ретельно перемішуємо. Додаємо ложку борошна і ще раз ретельно перемішуємо.

3. Кладемо картоплю в чашу фритюрниці, рівномірно поливаємо оливковою олією і готуємо 30-35 хвилин. Готову картоплю солимо і подаємо гарячим, прикрасивши свіжим розмарином.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.