Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

1 пучок щавлю

Популярні новини зараз

Путінські розвідники влетіли на українські навчання в Чорному морі: "Ставляться, як до м'яса"

Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок

Улюблене мурчання котиків приховує складний механізм і небезпека: що ховається під бурчанням

Настя Каменських зайняла місце Каті Осадчої після пологів: розповість про весілля Alyona Alyona і "походеньки" Клопотенко

Показати ще

1 пучок петрушки

1 цибулина

2 картоплі

3 яйця

½ лука

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.

2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.

3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.

4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.