Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл кефіру

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

160 г вершкового масла

2 ст. л. цукру

½ ч. л. солі

4 яйця

280 г борошна

1,5 ч. л. розпушувача

зелена цибуля за смаком

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо до м'якості, солимо, перчимо і додаємо нарізані кубиками яйця.

2. Для тіста розтоплюємо масло, додаємо цукор і сіль. Вливаємо кефір і збиті яйця, змішуємо борошно і розпушувач, додаємо до рідкої суміші, змішуємо до однорідного стану.

3. Змащуємо форму маслом, виливаємо трохи більше половини тіста. Викладаємо начинку, зверху заливаємо тістом. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.