Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл кефіру

Популярні новини зараз

Катя Осадча одним питанням змусила Анастасію Приходько замовкнути: "Хочете ще діток?"

Не дарма стирчаcті соски засвітила: Ріанна отримала звання національного героя

Злата Огневич відповіла на шпильку Олі Полякової про заміжжя

Донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко вперше вийшла на велику сцену - скоро заспіває, як бабуся Ніна

Показати ще

160 г вершкового масла

2 ст. л. цукру

½ ч. л. солі

4 яйця

280 г борошна

1,5 ч. л. розпушувача

зелена цибуля за смаком

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо до м'якості, солимо, перчимо і додаємо нарізані кубиками яйця.

2. Для тіста розтоплюємо масло, додаємо цукор і сіль. Вливаємо кефір і збиті яйця, змішуємо борошно і розпушувач, додаємо до рідкої суміші, змішуємо до однорідного стану.

3. Змащуємо форму маслом, виливаємо трохи більше половини тіста. Викладаємо начинку, зверху заливаємо тістом. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.