Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

1 склянка рису

100 г томатної пасти

1 банка консервованого горошку

1 головка цибулі

1 головка часнику

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Печінку промиваємо і кладемо в каструлю з товстим дном. Обсмажуємо протягом 3-5 хвилин, помішуючи.

2. Подрібнюємо цибулю і часник. Додаємо їх в печінку і обсмажуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин, помішуючи. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще 3-5 хвилин.

3. Додаємо в томатну пасту склянку рису і горошок. Перемішуємо, солимо і заливаємо 1,5 склянками холодної води. Доводимо до кипіння і даємо рідині випаруватися. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на 35-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт японського супу з гречаною локшиною.