Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

60 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

800 г курча

150 г сиру

120 мл білого сухого вина

25 г борошна

3 зубчики часнику

2 лаврових листа

перець і сіль за смаком

40 г петрушки

Приготування:

1. Нарізаємо підготовленого курча на шматки, солимо, посипаємо перцем, занурюємо в борошні, підсмажуємо в розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Додаємо за смаком товчений часник, дрібно нарізану зелень, вливаємо біле вино 100 г гарячого бульйону. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 40 хвилин.

2. Далі м'ясо виймаємо на тарілку, а в соус додаємо 50 г вершкового масла.

3. Половину соуса виливаємо у вогнетривку каструлю, кладемо курчати, посипаємо тертим сиром, заливаємо рештою соуса і ставимо в духовку на 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.