Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 300 г фетучіні
  • 200 мл вершків
  • 150 г печериць
  • 70 г пармезану
  • 25 г оливкової олії
  • 15 г вершкового масла
  • 15 г борошна
  • 1 зубчик часнику
  • 1 розмарин
  • 1 куряче яйце
  • суміш трав за смаком
  • перець чорний за смаком
  • сіль за смаком

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами рецепт найсмачнішої італійської пасти, яка називається феттучині. Ми будемо готувати спагетті феттучині з грибами у вершковому соусі. Рецепт макаронів дуже простий. Він складається з таких інгредієнтів: макарони, вершки, печерицями. Доповнити рецепт можна сиром (твердим або вершковим), овочами, сметаною, фаршем або іншим м'ясом. Справжня італійська паста - рецепт який люблять усі.
  2. Часник пропустити через прес. У сотейнику нагріти оливкова і вершкове масла і обсмажити часник протягом 1 хвилини.
    Печериці вимити, крупно нарізати. Додати печериці, трави і гілочки розмарину. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 5 хвилин.
    Влити вершки. Довести соус до кипіння і зменшити вогонь.
    Яйце добре збити і вилити в соус. Борошно просіяти і частинами додати в соус, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
    Пармезан натерти.
  3. Додати тертий сир і помішувати, поки він весь не розплавиться. Посолити, поперчити при необхідності.
    Фетучине відварити у великій кількості води близько 6 хвилин до ступеня al dеnte. Готову пасту відкинути так друшляк.
  4. розігрітій сковороді змішати пасту і соус і прогріти, помішуючи, 3-4 хвилини.