Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¼ склянки кукурудзяного борошна

Популярні новини зараз

Мільйони пенсіонерів залишаться без надбавки в березні, хто в "чорному" списку

Головне за день вівторка, 25 лютого: в Україну завезли коронавірус і прогнозують "біблійний" потоп, а наркоторговець дає поради Гончаруку

Заступник глави МОЗ, який заперечував епідемію коронавіруса, сам ним заразився

У Нових Санжарах з'явилася перша хвора жінка, яку евакуювали з охопленого коронавірусом Китаю

Показати ще

½ склянки смаженого фундука

1 склянка борошна

2 ст. л. цукру

1 ч. л. розпушувача

½ ч. л. солі

1 склянку молока

2 яйця

3 ст. л. вершкового масла

Приготування:

1. Ретельно подрібнюємо фундук в комбайні. Додаємо обидва борошна, цукор, розпушувач і сіль і знову добре перемішуємо. Потім вводимо злегка збиті яйця, молоко  і вершкове масло. Все перемішуємо.

2. Розігріваємо млинцеву сковороду і злегка змащуємо рослинним маслом. Смажимо млинці приблизно по 3 хвилини з кожного боку. подаємо з вершковим маслом, кленовим сиропом і посипаємо корицею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинцевого торта з сирним кремом.