Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.