Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз

45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"

Вагітна Меган вийшла в світ з принцом Гаррі в сукні за $3,5 тисячі та годиннику принцеси Діани

Молода українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів: маля ніколи не поцілує маму

Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"

Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.