Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз

Сім'я онкохворої Заворотнюк пішла на радикальний крок: "няня Віка" залишилася без лікарів, це кінець

У Кабміні придумали новий спосіб розмитнення "євроблях": що обов'язково потрібно знати

Папа Римський відмовився від зустрічі з Порошенком: подробиці

Страждаючи від смертельної хвороби Заворотнюк не забула і звернулася до Зеленського: "Володя, я знаю..."

Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.