Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

500 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

6 яєць

2 ст. л. бренді

165 г товчених волоських горіхів

250 мл збитих вершків

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 150 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для пирога і застеляємо дно папером для випічки. Шоколад кладемо в невелику каструлю і ставимо на водяну баню. Розтоплюємо шоколад.

2. Розбиваємо яйця у велику миску і додаємо бренді. Ставимо на водяну баню. Збиваємо суміш міксером на високій швидкості 7 хвилин до легкої консистенції. Знімаємо з вогню.

3. Металевою ложкою швидко вмішуємо розтоплений шоколад і горіхи в яєчну суміш. Добре перемішуємо. Додаємо збиті вершки і переливаємо у форму. Ставимо форму на деко і наливаємо гарячу воду, щоб вона закривала половину форми. Випікаємо 1 годину. Виймаємо пиріг з духовки і охолоджуємо. Накриваємо плівкою і сатвим в холодильник на всю ніч.

4. Пиріг кладемо на блюдо, видаляємо папір і нарізаємо шматочками. Посипаємо цукровою пудрою і подаємо з вершками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з нуту і брокколі.