Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

1 склянка кефіру

1 склянку води

2 яйця

½ ч. л. солі

сода на кінчику ножа

1 ст. л. цукру

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Збиваємо яйця до появи лнгкой піни, додаємо сіль.

2. Вливаємо в яйця склянку окропу і продовжуємо збивати. Після цього додаємо склянку кефіру.

3. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і по ложці додаємо в рідину. Ретельно розмішуємо, щоб не було грудок. Додаємо цукор і рослинне масло.

4. Беремо сковороду для млинців і смажимо на неї тонкі млинчики. Обсмажуємо з двох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.