Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

140 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування: "Залишаєшся тотальним ворогом публіки" Українські судді не дали Польщі жодного балу на Євробаченні, Саба Мусіна пропонує звільнити Федишин і компанію Росіяни образилися на перемогу України на "Євробаченні", а Андрій Бєдняков опустив їх ще глибше: "П****и не брали участь" Представник Ізраїлю на Євробаченні ледь не розплакався, коли говорив про Україну: "Тримайтеся, я люблю вас"
Показати ще

80 мл винного оцту

500 мл томатного соку

10 г желатину

Приготування:

1. Курку варимо 10 хвилин і нарізаємо на дрібні шматочки. Кладемо м'ясо в 2 формочки.

2. Нагріваємо томатний сік, додаємо в нього винний оцет і желатин, вимішуємо до повного розчинення желатину.

3. Гарячим розчином заливаємо курку в формочках.

4. Залишаємо приблизно на 3 години щоб холодець застиг в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт жюльєна з куркою і печерицями.