Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

рослинне масло за смаком

3 яйця

200 мл молока

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

200 г борошна

Приготування:

1. Філе риби обмиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо, перчимо.

2. В цей час готуємо кляр. Збиваємо яйця, додаємо сіль, вливаємо молоко, перемішуємо. Потім потроху додаємо борошно, постійно перемішуємо тісто.

3. На розігріту сковороду викладаємо рибу, попередньо зануривши її в клярі.

4. Підсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. Перевертаємо і смажимо стільки ж.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.