Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Склад:

1 пучок свіжої кінзи

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

250 г листкового тіста

400 г м'якого товорога

3 гілочки молодого кропу

1 пучок зеленого цибулі

1 зубчик часнику

100 г сиру гауда

Приготування:

1. Листкове тісто розморожуємо.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

3. Відокремлюємо 1/4 частину тіста розкачуємо обидві частини до круглої форми.

4. Кінзу, кріп і часник промиваємо і подрібнюємо.

5. Натираємо сир розминаємо сир, додаємо сир, зелень і часник.

6. Рівномірно викладаємо на розкатане коло тіста так, щоб краї можна було загорнути на 2 см до центру пирога.

7. Накриваємо розкатаним колом тіста і акуратно закріплюємо.

8. Випікаємо протягом 15 хвилин до утворення рум'янцю на тесті.

9. Трохи охолоджуємо і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі всього за 20 хвилин.