Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль за смаком

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

80 г нежирного сиру

½ лимона

275 мл нежирних вершків

1 цибулина

3 ст. л. оливкової олії

350 г спагетті з твердих сортів пшениці

500 г баклажанів

Приготування:

1. Баклажани очищаємо і нарізаємо тонкими брусочками. Занурюємо їх на 2 хвилини в киплячу воду, потім промиваємо під холодною водою. Залишаємо гарненько просохнути.

2. Спагетті висипаємо в каструлю з солоною водою, доводимо до кипіння і варимо без кришки. Коли вода знову закипить, зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин.

3. Розігріваємо на сковороді оливкову олію, обсмажуємо баклажани і подрібнену цибулю. Готуємо на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Вливаємо лимонний сік.

4. Переливаємо спагетті в друшляки відправляємо на сковорідку. Додаємо вершки, солимо за смаком і перемішуємо. Подаємо з тертим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ванільного паю.