Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз

Для українських пенсіонерів відкриють "особистий кабінет" та перерахують виплати: як це працюватиме

Зеленський неочікувано дав фору онкохворій Заворотнюк

Новорічне диво у рік Білого Щура: яким знакам Зодіаку неймовірно щаститиме у 2020

Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою: "Якщо це правда..."

Показати ще

3 ст.л. духмяної соняшникової олії

сухі трави за смаком

чорний перець та сіль за смаком

Приготування:

1. Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою. Вирізаємо ростки, але не очищаємо від шкірки. Розрізаємо на кілька частин та кладемо в миску.

2. Подрібнюємо часник, змішуємо сухі трави, часник, сіль, перець і олію. Заливаємо отриманим маринадом картоплю, гарненько перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин.

3. Викладаємо картоплю вниз шкіркою в один шар на деко, застелене пергаментом, і відправляємо у розігріту до 250 градусів духовку. Готуємо 25-30 хвиоин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного капусняка.