Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

  • 1 курка
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль і спеції за смаком
  • 50 г сушених грибів

Популярні новини зараз

Пишні груди Олі Полякової викликали подив у українців: "Прекрасний силікон"

Кіт Андрія Садового насмішив львів'ян - бігає, наче вжарений: "Коли був вуличним і оселився у мерії"

Юрій Горбунов та Катя Осадча не стримують радості: "Нарешті! Відважна четвірка"

Тоня Матвієнко показала улюблене хобі свого брата-ченця: робить неймовірні речі

Показати ще

Приготування:

Перед вами приголомшливий рецепт гарячої юшки з грибами та курочкою. Такий рецепт чудово зігріє в холодні дні. Юшка виходить дуже ситною і одночасно легкою для шлунка. Спробуйте приготувати такий рецепт і точно не пошкодуєте.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: курка, цибулина, морква, сіль і спеції за смаком, сушені гриби. Приступимо.

  1. Для початку курку миємо, сушимо і відправляємо в каструлю, заливши водою.
  2. Після закипання варимо на повільному вогні, прибираючи піну, близько 1-1.5 годин.
  3. Окремо (40-45 хвилин) відварюємо гриби в підсоленій воді.
  4. В каструлю з бульйоном викладаємо гриби, овочі, коріння і спеції за смаком. Варимо на повільному вогні до м'якості.
  5. Перед тим як подавати суп до столу, відокремлюємо м'ясо від птиці, а також варимо локшину. У тарілку наливаємо суп, кладемо кілька шматочків курочки, додаємо жменю локшини і за бажанням присипаємо свіжою зеленню. Смачна юшка з грибами і куркою готова. Приємного апетиту!