Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 400 г заморожених або свіжих брокколі
  • 4 курячих яйця
  • 50 г молока
  • 1 ст. л. жиру або масла для смаження
  • сіль і спеції за смаком
  • петрушка за смаком

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Приготування:

В цей раз ми пропонуємо вам приготувати рецепт особливого омлету, який просто ідеально підійде в якості сніданку. Корисні інгредієнти роблять цю страву джерелом необхідних мікроелементів і вітамінів, дарують приголомшливий зараяд енергії на весь день. Більш того, цей омлет має дуже приємний смак.

  1. Для приготування омлету з брокколі нам знадобляться такі інгредієнти: яйця, капуста броколі, масло або жир для смаження, сіль, солоко і зелень за смаком. Приступимо.
  2. В першу чергу яйця збиваємо разом з молоком і спеціями.
  3. Далі половину суміші виливаємо на розігріту, змащену будь-яким жиром або рослинним маслом сковороду (Краще все-таки використовувати вершкове масло або сало, так страва вийде набагато смачніше). Тепер накриваємо сковороду кришкою і смажимо протягом 5–7 хвилин.
  4. Після цього викладаємо на омлет брокколі і заливаємо збитими яйцями, які залишилися. Омлет смажимо протягом ще 5–8 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні.
  5. Готове блюдо викладаємо на тарілку і прикрашаємо петрушкою або іншою зелентю за смаком. Приємного апетиту!