Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 60 хвилин

Порції: 4 - 5

Інгредієнти:

  • 600 г сиру
  • 3 курячих яйця
  • 60 г білого цукру
  • 1/4 ч. л. морської солі
  • 180 г манки
  • 50 г родзинок
  • 100 мл рослинного масла для смаження

Популярні новини зараз

Не показуйте Олі! Пустотливе фото доньки Полякової наробило галасу

В АТБ поруч із касирами у масках та рукавичках бігають волохаті створіння, відео

П'яний львів'янин "закусив" пальцем жінки після весілля, копи прозріли

Картопля у банці, як на маминій кухні — шикарний рецепт без сковорідок і горщиків

Показати ще

Приготування:

Сирники - це страва білоруської та української кухонь у вигляді оладок, смажені коржики із сиру, змішаного з борошном або манкою і яйцями. Зазвичай сирники смажать на олії. Існує дуже багато різних цікавих рецептів, ми пропонуємо вам приготувати один з них. Це цікавий варіант сирників з додаванням манки і бананів.

  1. Для приготування нам потрібно: яйця, сир, манна крупа, морська сіль, цукор, родзинки і звичайно ж банани. Приступимо.
  2. З самого початку перетираємо сир через сито і ретельно розминаємо його в глибокій мисці. Далі додаємо яйця і перемішуємо. Потім додаємо цукор, морську сіль і 4-5 ст. ложок манки. Добре перемішуємо цю  масу до однорідності і залишаємо приблизно на 20 хвилин.
  3. В цей же час родзинки вимиваємо, викладаємо на рушник і даємо висохнути. Додаємо його в тісто і ретельно перемішуємо.
  4. Тепер висипаємо на стіл трохи манної крупи і за допомогою звичайної столової ложки беремо невелику кількість сирної маси, присипаємо її манкою і формуємо круглі кульки.
  5. Потім їх потрібно злегка приплюснути. Обсмажувати наші сирники слід на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Коли сирники трохи охолонуть, прикрашаємо їх цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!