Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

380 г консервованої кукурудзи

240 г крабових паличок

Популярні новини зараз

Наталя Могилевська розповіла про "плагіат" Тіни Кароль: "Маю таку ще з 1998 року"

Наташа Корольова приховувала доньку, народжену другу-гею за 50 біткоїнів: "Був у нестямі від радості"

Наталя Могилевська скинула 7 зайвих кіло і показала результат у сміливій сукні: "Заслужила"

У Пенсійному фонді пояснили, як побачити стаж, напрацьований роками: "Чому не зараховується?"

Показати ще

300 г свіжої капусти

1 цибуля

1 ч.л. лимонного соку

сметана для заправки

сіль, перець за смаком

кукурудза
кукурудза

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.

2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.

3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.

4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.

капуста
капуста

5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.

6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.