Домашня ковбаса - традиційна українська страва, але звичний рецепт з кишок і свинини може здатися заскладним і несучасним. Але свинину можна замінити курятиною, а натуральну оболонку замінити тимчасовою пластиковою. Така ковбаска стане навіть більш схожою на справжню копчену фабричну ковбасу, а приготована вона буде вдома й без жодної хімії.

Інгредієнти::

  • Куряче філе - 1 кг
  • Буряковий сік з одного буряка
  • Вершки - 100 мл
  • Сіль
  • Сушений часник
  • Копчена паприка

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Традиційна домашня ковбаса, скріншот YouTube

Приготування:

  1. Куряче філе порізати на шматочки середнього розміру, розділити на дві рівні частини.
  2. Одну частину добре подрібнити в блендері, можна відразу додати в блендер, сіль, спеції, сік буряка і вершки.
  3. У чаші з'єднуємо дві частини м'яса.
  4. Перемішуємо, викладаємо нашу масу на харчову плівку, формуємо ковбаску і згортаємо, закручуємо краї.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо ковбасу і варимо на середньому вогні, 40-50 хв.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Цибрики із картоплі — традиційна білоруська страва, яка готується простіше простого.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ковбаса може бути нашпигована антибіотиками, звідки хімічні сполуки в продуктах.

Також Знай.ua писав, Своїми руками та лише з натуральних продуктів — найкращі рецепти домашньої ковбаси.