Домашня ковбаса - традиційна українська страва, але звичний рецепт з кишок і свинини може здатися заскладним і несучасним. Але свинину можна замінити курятиною, а натуральну оболонку замінити тимчасовою пластиковою. Така ковбаска стане навіть більш схожою на справжню копчену фабричну ковбасу, а приготована вона буде вдома й без жодної хімії.

Інгредієнти::

  • Куряче філе - 1 кг
  • Буряковий сік з одного буряка
  • Вершки - 100 мл
  • Сіль
  • Сушений часник
  • Копчена паприка

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Традиційна домашня ковбаса, скріншот YouTube

Приготування:

  1. Куряче філе порізати на шматочки середнього розміру, розділити на дві рівні частини.
  2. Одну частину добре подрібнити в блендері, можна відразу додати в блендер, сіль, спеції, сік буряка і вершки.
  3. У чаші з'єднуємо дві частини м'яса.
  4. Перемішуємо, викладаємо нашу масу на харчову плівку, формуємо ковбаску і згортаємо, закручуємо краї.
  5. У киплячу підсолену воду кладемо ковбасу і варимо на середньому вогні, 40-50 хв.

View this post on Instagram

ГОТОВИМ ДОМАШНЮЮ КОЛБАСУ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️🙌 Всё просто👌😋 и без приспособлений🙌 Сохраняйте рецепт в закладки 📌 💫Согласитесь, что домашняя колбаса куда вкуснее и полезнее, чем купленная в магазине?🔥 💫 ———————————— Ингредиенты: 1. Куриное филе - 1 кг. (можно с окороков) 2. Свекольный сок - я выжала с одной свеклы, может этого сначала покажется много, но потом при варки, цвет немного уходит и даст приятный цвет, вкуса свёклы вы там не почувствуйте🙌) Сливки - 100 мл.(я добавила обычное молоко 2,5%) Соль, специи по вкусу, мне очень нравится в этой колбасе Сушёный чеснок, красная паприка с дымком🔥👌 можно добавить ещё любые другие. ___________________________________ Приготовление:👩‍🍳 Куриное филе помыть и нарезать на средние кубики.🙌 Разделить на две равные части.💫 Одну часть хорошо измельчить в блендере, можно сразу добавить в блендер, соль, специи, сок свёклы и сливки.👌 В чаше соединяем две части мяса🙌 Перемешиваем, выкладываем нашу массу на пищевую плёнку, формируем колбаску и сворачиваем, закручиваем края.💫 В кипящую подсоленную воду кладём колбасу и варим на среднем огне, 40-50 мин. Готово✅ Приятного аппетита!!!💋❤️ Готовьте с Любовью!!!🤗❤️

Популярні новини зараз

Київське метро може подорожчати до 20 гривень

Директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..."

Пішов з життя відомий радіоведучий після двотижневої коми: "На голову впала..."

Соня Плакидюк повторила відверту фотосесію Біллі Айліш: "Така соковита"

Показати ще

A post shared by Рецепты | Кулинария | Еда (@super_mama_sofa) on

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Цибрики із картоплі — традиційна білоруська страва, яка готується простіше простого.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ковбаса може бути нашпигована антибіотиками, звідки хімічні сполуки в продуктах.

Також Знай.ua писав, Своїми руками та лише з натуральних продуктів — найкращі рецепти домашньої ковбаси.