Секрет пишних панкейків полягає в особливій технології приготування. Крім того, для цього рецепта потрібно мінімум продуктів. Якщо у вас залишилося всього одне яйце, а борошно, цукор і молоко "на дні", не впадайте у відчай. У вас точно вийти порадувати близьких смачним частуванням.

Інгредієнти

- Яйце 1 шт.
- Пшеничне борошно 2 ст. л.

- Молоко 1 ст. л.

- Соняшникова олія 5 мл
- Ванільний екстракт 1 мл
- Цукор

Приготування

1. Відокремте білок від жовтка. До жовтка додайте борошно, молоко, рослинне масло і екстракт ванілі, гарненько перемішайте.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

2. Збийте білок, додайте цукор і продовжуйте збивати до кремоподібного стану.

3. Акуратно, невеликими порціями вмішайте білкову масу до жовтка. Консистенція крему повинна зберегтися.

4. Встановіть невеликий вогонь і розігрійте зовсім небагато рослинної олії на сковороді. Акуратно викладіть кремові кульки. Додайте 2 ч. л. води на сковороду і накрийте кришкою.

5. Обсмажуйте 3–4 хвилини з кожного боку, додаючи ще трохи води.

Подавати яєчні панкейкі можна з будь-яким соусом: варенням, джемом, згущеним молоком, шоколадною пастою, сиропом. Зверху десерту покладіть невеликий шматочок вершкового масла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепти, заморожування і маски для обличчя – як вибрати і оригінально використовувати полуницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям порадили, як без хімії врятувати капусту від шкідників.

Також портал Знай.uа писав, як швидко приготувати корисний смузі – повноцінний сніданок в одній склянці.